Jag heter Fredrika och bor i Nöbbelöv i Östra Göinge med familj, hundar och höns på vår gård Eriksgården. Jag har en liten kennel och föder upp Dansksvensk Gårdshund, Slätalyckas kennel. Vi driver lantbruk med nötköttsproduktion och skog. Förutom hemmet, familjen och gården driver jag mitt företag Fredrikas Interiör & Hälsa och jobbar extra som sjuksköterska. Hemma på gården finns min lilla butik som under hösten 2018 har öppet på lördagar (övrig tid enligt överenskommelse, ring!) och jag har en stor loppis i stallet. Läs mer om butiken under "Butik"!

Jag har utbildat mej till Lic Livsstilskonsult hos Anna Hallén Utbildningar och erbjuder kostrådgivning och livsstilskonsultation med inriktning individanpassad lågkolhydratkost med naturliga fetter. Hänsyn tas även till helheten: livssituation, sömn, stress, önskemål/mål, rörelse, avslappning. Online eller live. Jag erbjuder även Andullationsterapi, se "Andullationsterapi" som med fördel kan kombineras med livsstilskonsultation/kostrådgivning.

Återförsäljare för Scandinavian Herbs fantastiska örtprodukter för hela kroppen, helt utan parabener, mineraloljor och andra kemiska tillsatser som skadar kropp och miljö. Boka visning och bjud in vänner och grannar! Jag bjuder då och då in till visningar i butiken (6-8 pers) eller i hemmet (20-30 pers).

Textil är en stor passion för mej och jag älskar att skapa av både garn och tyg. Jag väver trasmattor av gamla kläder, jeans, dukar, lakan och annat återbrukat tyg. Återbruk är bra! Jag gör även härliga tovade sittdynor i ull.

Återförsäljare för Yvelis handgjorda doftljus tillverkade i Bergslagen. Underbara med naturliga milda dofter.

(Jag sysslar även med städning och trädgårdsarbete men i liten skala numera. Flyttstäd, grovstäd, specialjobb på förfrågan och i mån av tid. RUT fixar jag.)

Kontakt:

Fredrika Bergkvist   mail: fredrikabergkvist@telia.com   070-6207443

Nöbbelöv 1353 Eriksgården, 289 93 Broby

Godkänd för F-skatt